Wila søger erfaren indkøber med kendskab til rustfast stål

Oprettet d.

Erfaren indkøber til Wila med kendskab til Rustfast stål.

Wila er en ejerledet virksomhed i Silkeborg med en succesfuld vækst, specielt gennem de seneste år. Som et led i en fortsat positiv udvikling og vækst er der behov for at styrke organisationen med ansættelse af en erfaren indkøber.

Jobbet

Som kommende indkøber får du ansvaret for alle råvarer samt komponentindkøb, herunder forhandling og opfølgning på rammeaftaler. Du skal være virksomhedens kontakt med leverandørerne og selvstændigt disponere indkøb, herunder:

  • Sikre at virksomheden løbende køber ind billigst muligt
  • Sikre at indkøbte varer lever op til virksomhedens krav til kvalitet og levering
  • Oprette varer i ERP systemet samt kontrol af relevante dokumenter
  • Være tæt på den daglige produktionsplanlægning i virksomheden med henblik på en optimal lagerføring af komponenter
  • Have det daglige ansvar for rå-og færdigvarelager.

 

 

Om dig

Vi søger en handelsuddannet medarbejder med teknisk interesse, gode forhandlings evner og flair for indkøbsprocesser. Du skal have erfaring med indkøb af rustfast stål og kunne trives med mange opgaver og udfordringer i hverdagen. Der vil i udvælgelsen blive lagt stor vægt på personlige egenskaber som engagement, gennemslagskraft, gåpåmod samt en udpræget evne til at kunne samarbejde.

Endvidere er det vigtigt, at du har en god købmandsmæssig forståelse, en struktureret/systematisk arbejdsform og en udpræget interesse og sans for detaljer. Vi forventer i øvrigt at du kan kommunikere flydende på engelsk i skrift og tale.

Løn- og gageforhold

Løn og gageforhold forhandles individuelt på et konkurrencedygtigt niveau.

 

Attraktive udviklingsmuligheder for den rette person
Du tilbydes en central stilling i en virksomhed, som er blandt de førende i sit segment, og som samtidig har en ambitiøs dagsorden for optimering og effektivisering af arbejdsprocesserne. Du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige udvikling.

Ansøgning sendes til Jette Wittrup på mail: jette@wila.dk. Ønsker du yderligere information om stillingen kan du kontakte administrerende direktør Lars Lauridsen på tlf. 23454564

Undertekst:

Wila er en højteknologisk virksomhed, der varetager alle former for bearbejdning af rustfrit stål. Virksomheden har lang erfaring med fremstilling af produkter i rustfrit stål, udført i håndværksmæssig høj kvalitet. Moderne teknologi og effektivitet, kombineret med solidt håndværk, udgør grundlaget for vores succes. Fødevare industrien er vores største kundegruppe. Der er tale om en fleksibel og alsidig virksomhed med en sund økonomi og en høj håndværksmæssig kvalitet. Virksomheden kombinerer mange produktionsformer og kan dermed tilbyde kunderne en totalløsning.