Arbejde hos Wila A/S

Hos Wila A/S kommer du til at producere unikke komponenter og komplekse anlæg til blandt andet fødevareindustrien.

Vi beskæftiger både klejnsmede, industriteknikere, ingeniører og uddanner også lærlinge.

Du får mulighed stor for selvstændighed inden for alle faggrupper, ligesom vi tilbyder store personlige faglige udviklingsmuligheder og efteruddannelse.

Som medarbejder hos Wila A/S er man en del af et team, hvor stor faglig stolthed, kompetencer, udvikling og udfordring blot er en del af vores virksomhedskultur.

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Derfor værner vi meget om gode ordnede personaleforhold og sociale arrangementer som en naturlig del af vores dna.

Interesseret?
Har du lyst til at være en del af Wilaånden, hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os på mail@wila.dk, eller se de ledige stillinger her

Vi tilbyder en stabil arbejdsplads med et stort drive, alsidige arbejdsopgaver og en stor feedback på veludført håndværk, hvor du selv står for planlægning af opbygning og montage.

Her har vi stor respekt for kolleger og deres arbejde inden for alle faggrupper, og det er en prioritet for os, at vi alle arbejder for at sætte kundes forventninger i højsædet.

Wila A/S beskæftiger mennesker med forskellig baggrund, interesser og nationalitet, ligesom vi har kolleger, der eksempelvis grundet sygdom skal tages særligt hensyn til. Det er en helt naturlig del af vores miljø, at vi tager hensyn til og viser respekt for hinanden. Sådan har vi det alle bedst.