Arbejde hos Wila A/S

Hos Wila A/S kommer du til at producere unikke komponenter og komplekse anlæg til levnedsmiddelindustrien, vi beskæftiger både Kleinsmede og Industriteknikere.

Du får mulighed stor for selvstændighed inden for alle faggrupper, ligeledes tilbydes store personlige faglige udviklingsmuligheder og efteruddannelse. Vi uddanner også lærlinge.

Som medarbejder hos Wila A/S er man en del af et team, hvor stor faglig stolthed, kompetencer, udvikling og udfordring blot er en del af vores virksomhedskultur.

 

Vore medarbejdere er vores største aktiv, derfor er værner vi meget om gode ordnede personaleforhold og sociale arrangementer, som en naturlig del af vores dna.

Har du lyst til at være en del af Wila ånden, hører vi gerne fra dig Her

 

Vi tilbyder en stabil arbejdsplads med et stort drive, alsidige arbejdsopgaver og en stor feedback på veludført håndværk, hvor du selv står for planlægning af opbygning og montage.

 

Her har vi stor respekt for kolleger og deres arbejde indenfor alle faggrupper, ligeledes sættes kundes forventninger altid i højsædet.

 

Wila A/S beskæftiger mennesker med forskellig baggrund interesser og nationalitet, desuden har vi kolleger der eks. grundet sygdom, skal tages særligt hensyn til,

det er en helt naturlig del af vort miljø, vi tager hensyn til og viser respekt for hinanden, derved har vi det bedst.