Bearbejdningscentre

Vores maskiner
I vores 8000 m2 store maskinpark huser vi både robotter samt maskiner til dreje-/fræsearbejde, svejsning, montage, bejdsning, slibning og meget mere.

Vi søger hele tiden at udvikle og tilpasse vores maskinpark og produktion, så vi kan følge med tiden og de voksende kvalitetskrav og holder os derfor løbende orienteret om tekniske udviklingsmuligheder samt fremtidige krav til hygiejne og sikkerhed. På den måde forsøger vi at holde os på forkant med udviklingen, så vi altid kan tilbyde vores kunder løsninger, der også fungerer i morgen og vores medarbejdere er garanteret en arbejdsplads med de sikkerhedsmæssige forhold i orden. 

Vi udfører alle former for drejning, fræsning og boring på moderne CNC-maskiner. Det sikrer en hurtig, fleksibel og effektiv produktion af såvel specialopgaver, enkeltopgaver samt serier i aluminium, rustfrit stål og andre mere eksotiske materialer.

Godt håndværk er kendetegnet ved omhyggeligt udført arbejde i drejning, fræsning og svejsning. Her bliver grundlaget for det færdige produkts funktionalitet og finish skabt. Vores manuel dreje- og fræseafdeling er en fleksibel og kvalitetsbevidst enhed der altid er parat til at løse hver enkelt opgave i henhold til vores kunders kvalitetsbeskrivelser.

For at kunne garantere, at vores ydelser lever op til de aftalte kriterier og standarder, tilbyder vi desuden kvalitetssikring med vores 3D målemaskine Contura G2 fra Zeiss. Maskinen har udover taktilmåling også scanningsfunktion og kan måle stort set alle dimensioner, der kræves for at evaluere en GPS tegnings dimensioner og geometriske egenskaber. 

Se den komplette liste over vores maskinpark. Har du spørgsmål angående vores maskiner, eller har du specielle emner, du ønsker bearbejdet, så kontakt os endelig!

 

 


Klik på billedet for at aktivere det