Produktions planlægger søges

Oprettet d.

Produktionsplanlægger til vækstvirksomhed i Silkeborg
For Wila A/S i Silkeborg tilbydes muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed i kraftig vækst inden for produktion af højteknologiske industrianlæg til specielt fødevareindustrien.


Du tilbydes en varieret og ansvarsfuld stilling inden for produktionsplanlægningen af rustfri produkter til især fødevareindustrien, hvor Wila A/S leverer alt lige fra mindre komponenter til komplette anlæg til produktion af fx ost, mælk, slik, juice og øl. Virksomheden producerer en lang række produkter, som man selv har udviklet. Sideløbende udvikles mange nye maskiner og anlæg ud fra kunders behov og informationer.


Stillingen er nyoprettet og er et resultat af den store vækst, som Wila A/S har været igennem de senere år. Væksten har været upåvirket i den første halvdel af 2020, og den forventes at fortsætte i samme tempo i de kommende år.

Stillingen som produktionsplanlægger er højt prioriteret, og du vil komme til at referere til Fabrikschefen. Du vil få i alt 80 dygtige kolleger, hvoraf de 55 arbejder i produktionen. Du kommer til at forestå den daglige planlægning af produktionen sammen med de 6 gruppeledere for de selvstyrende grupper i produktionen.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

• Varetagelse af den daglige produktionsplanlægning med ansvar for ordre i produktionen
• Tilsikre leveringssikkerhed og kvalitet, Sikre maksimal overholdelse af leveringsevne
• Optimere og analysere flow og udnytte mandskab og maskiner
• Forbedring af produktionen til opnåelse af kortere produktionstid
• I samarbejde med bl.a. Fabrikschef, Ordrebehandler og gruppeledere at udarbejde produktionsplaner, målsætning for produkter. Løbende opfølgning på igangværende ordre
• Løbende forbedre den interne leverance/leveringstid
• Løbende samarbejde med ordremodningen

 

Erfaring med planlægning
Du er sandsynligvis uddannet inden for produktionsplanlægning, logistik eller lignende. Du har erfaring fra produktionen i en produktionsvirksomhed. Hvis det er fra en lignende metalbearbejdningsvirksomhed, vil det være et stort plus. Måske du har været ”på gulvet” og efterfølgende fået en relevant uddannelse.
Desuden er der følgende ønsker til profilen:
• Har et godt overblik over en produktion
• God til at sikre den rette bemanding
• Har flair for tal og en god økonomisk forståelse
• Er i stand til at bruge relevante ERP-værktøjer og trække de relevante informationer
• Er ikke bange for at udfordre og tænke nyt
• Har en positiv attitude
• Kan lide at skabe struktur og overblik
• Behersker engelsk i skrift og tale på et sikkert niveau
• Har gerne grundlæggende kendskab til- og interesse for LEAN

 

Hvad Wila A/S tilbyder dig
Wila A/S tilbyder en nøglerolle i produktionsplanlægningen i moderne faciliteter i Silkeborg. Virksomheden betragter medarbejderne som det største aktiv. Derfor tilbydes gode ordnede personaleforhold og sociale arrangementer.


Du bliver en del af en stabil arbejdsplads i vækst med kolleger med forskellig baggrund, interesser og nationalitet. Der er fokus på både miljø og at man viser hensyn og respekt for hinanden.

 

Interesseret?

Søg stillingen her, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning. Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns, Erik Bernskov, mobil 41 21 13 29 eller erik.bernskov@hartmanns.dk eller Senior Rekrutteringskonsulent Mads Jakobsen, mobil 41 21 13 26. Vi indkalder løbende, relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

 

Om Wila A/S
Wila A/S leverer rustfrie industrianlæg til fødevareindustrien såvel som til andre krævende brancher i forhold til især hygiejne, holdbarhed og funktionalitet. Wila A/S producerer alt lige fra mindre komponenter til komplette anlæg til produktion af fx ost, mælk, slik, juice og øl. Virksomheden producerer en lang række produkter, som man selv har udviklet. Sideløbende udvikles mange nye maskiner og anlæg ud fra kunders behov og informationer.

 

Wila A/S vil være den mest kompetente og innovative virksomhed til udvikling af udstyr til levnedsmiddelindustrien. Derfor investeres i de bedste faciliteter og nyeste teknologi. De ca. 80 medarbejdere står for en omsætning i omegnen af kr. 110 mio.