Gruppeleder til CNC-produktionen søges

Oprettet d.

Gruppeleder til CNC-produktionen i vækstvirksomhed i Silkeborg
Arbejder du i dag med CNC-fræsning og/eller drejning, og kunne tænke dig mere ansvar? Vil du være en del af en spændende virksomhed i kraftig vækst inden for produktion af højteknologiske industrianlæg til specielt fødevareindustrien? Så er dette måske dit næste job - på timelønsordning og i henhold til gældende overenskomst.

 

Du tilbydes en varieret og udfordrende stilling som gruppeleder for 12 kolleger i Wila A/S’ selvkørende produktionsgruppe, der står for CNC fræse- og drejemaskiner. Wila A/S producerer rustfri produkter til især fødevareindustrien, hvor man leverer alt lige fra mindre komponenter til komplette anlæg til produktion af fx ost, mælk, slik, juice og øl. Virksomheden producerer en lang række produkter, som man selv har udviklet. Sideløbende udvikles mange nye maskiner og anlæg ud fra kunders behov og informationer.

 

Som følge af den store vækst, som Wila A/S har været igennem de senere år har den nuværende gruppeleder fået nye ansvarsområder, og derfor har du nu muligheden for at blive en del af et væksteventyr. Væksten har været upåvirket i den første halvdel af 2020, og den forventes at fortsætte i samme tempo i de kommende år.

 

Som gruppeleder vil du som en slags ”spillende træner” få muligheden for både at være direkte involveret i fræsning/drejning programmering, samt være overordnet for de 12 medarbejdere i produktionsenhedens 10 celler. Du vil sammen med de 5 andre gruppeledere referere til fabrikschefen. Du får i alt 80 dygtige kolleger, hvoraf de 55 arbejder i produktionen.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være:
• Sikre overholdelse af høj kvalitet
• Sørge for høj leveringssikkerhed
• 30% af tiden: ledelse af den selvkørende gruppe samt samarbejde med produktionsplanlægger og LEAN Facilitator
• 70% af tiden: bidrage som arbejdende gruppeleder på tværs af de 10 celler i gruppen.
Evt. supportere og klargøre programmer til maskinerne
• Være med til at implementere ny LEAN tankegang og praksis, 5S, og løbende forbedringer
• Deltagelse i daglige tavlemøder sammen med LEAN Facilitator
• Deltagelse i månedligt opfølgningsmøde på performance for afdelingens KPI med alle gruppeledere og fabrikschefen
• Deltagelse i ansættelser/afskedigelser/lønsamtaler sammen med fabrikschefen

 

Erfaring med fræsning og drejning
Vi forestiller os at du:
• Har en baggrund som fx industritekniker, værktøjsmager og/eller programmør
• Har lyst til at prøve kræfter med ledelse eller har erfaring med ledelse
• Har en relevant erfaring med at fræsning og/eller drejning
• God til programmering af CNC-maskiner
• Fortrolig med et eller flere styringsprogrammer
• Fleksibel
• Parat til at gå foran
• Holdspiller, der kan motivere andre

 

Hvad Wila A/S tilbyder dig
Wila A/S tilbyder en spændende mulighed for at udvikle dine lederegenskaber eller prøve kræfter med ledelse for første gang. Virksomheden betragter medarbejderne som det største aktiv. Derfor tilbydes gode ordnede personaleforhold og sociale arrangementer.

 

Du bliver en del af en stabil arbejdsplads i vækst med kolleger med forskellig baggrund, interesser og nationalitet. Der er fokus på både miljø og at man viser hensyn og respekt for hinanden.

 

Interesseret?

Søg stillingen her, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning. Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns, Erik Bernskov, mobil 41 21 13 29 eller erik.bernskov@hartmanns.dk eller Senior Rekrutteringskonsulent Mads Jakobsen, mobil 41 21 13 26. Vi indkalder løbende, relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

 

Om Wila A/S
Wila A/S leverer rustfrie industrianlæg til fødevareindustrien såvel som til andre krævende brancher i forhold til især hygiejne, holdbarhed og funktionalitet. Wila A/S producerer alt lige fra mindre komponenter til komplette anlæg til produktion af fx ost, mælk, slik, juice og øl. Virksomheden producerer en lang række produkter, som man selv har udviklet. Sideløbende udvikles mange nye maskiner og anlæg ud fra kunders behov og informationer.

 

Wila A/S vil være den mest kompetente og innovative virksomhed til udvikling af udstyr til levnedsmiddelindustrien. Derfor investeres i de bedste faciliteter og nyeste teknologi. De ca. 80 medarbejdere står for en omsætning i omegnen af kr. 110 mio.