LEAN facilitator søges

Oprettet d.

LEAN Facilitator til vækstvirksomhed i Silkeborg

 

For Wila A/S i Silkeborg tilbydes muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed i kraftig vækst inden for produktion af højteknologiske industrianlæg til specielt fødevareindustrien.

 

Du tilbydes en varieret og ansvarsfuld stilling som LEAN Facilitator i Wila A/S’ produktion af rustfri produkter til især fødevareindustrien, hvor man leverer alt lige fra mindre komponenter til komplette anlæg til produktion af fx ost, mælk, slik, juice og øl. Virksomheden producerer en lang række produkter, som man selv har udviklet. Sideløbende udvikles mange nye maskiner og anlæg ud fra kunders behov og informationer.

 

Stillingen er nyoprettet og er et resultat af den store vækst, som Wila A/S har været igennem de senere år. Væksten har været upåvirket i den første halvdel af 2020, og den forventes at fortsætte i samme tempo i de kommende år.

 

Stillingen som LEAN Facilitator er højt prioriteret, og du vil komme til at referere til fabrikschefen. Du vil få i alt 80 dygtige kolleger, hvoraf de 55 arbejder i produktionen. Du kommer til at forestå den videre implementering og forankring af LEAN i produktionen. Dette vil ske i tæt samarbejde med de 6 gruppeledere for de selvstyrende grupper i produktionen samt øvrige kolleger.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være:
• Opbygge en virksomhedskultur samt sikre fortsat implementering, fremdrift og fastholdelse af LEAN i produktionen
• Drive de daglige tavlemøder med målstyring KPI og idriftsættelse af løbende forbedringer
• Implementering af 5S
• Analyse og Implementering af Kanban lagre
• Kortlægning af Value Stream Mapping. Fælles standarder på baggrund af kortlægning af processer
• Være med til at optimere arbejdsflow og brug af maskiner, så gennemløbstider reduceres
• Optimering og planlægning af fabrikslayout
• Oprettelse og opfølgning på business cases
• Følge op på de aftalte milepæle ved tavlemøderne
• Sikre information på tværs af afdelinger/grupper

 

Erfaring med LEAN

Vi forventer at du kommer med en erfaring i implementering og efterfølgende brug af LEAN i en produktionsvirksomhed. Gerne i en relateret branche. Din erfaring og LEAN uddannelse/certificering er derfor vigtigere end din oprindelige uddannelse.
Desuden er der følgende ønsker til profilen:
• Har en relevant LEAN uddannelse
• Relevant erfaring med at implementere og drive LEAN
• Struktureret i indsatsen og god til at følge op
• Kan få andre med sig
• Er god til at kommunikere budskaber
• Grundig og vedholdende
• Kan lide at skabe struktur og overblik

 

Hvad Wila A/S tilbyder dig
Wila A/S tilbyder en vigtig rolle i produktionen så de moderne faciliteter i Silkeborg udnyttes bedst muligt. Virksomheden betragter medarbejderne som det største aktiv. Derfor tilbydes gode ordnede personaleforhold og sociale arrangementer.

 

Du bliver en del af en stabil arbejdsplads i vækst med kolleger med forskellig baggrund, interesser og nationalitet. Der er fokus på både miljø og at man viser hensyn og respekt for hinanden.

 

Interesseret?

Søg stillingen her, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning. Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns, Erik Bernskov, mobil 41 21 13 29, erik.bernskov@hartmanns.dk eller Senior Rekrutteringskonsulent Mads Jakobsen mobil 41 21 13 26. Vi indkalder løbende, relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

 

Om Wila A/S
Wila A/S leverer rustfrie industrianlæg til fødevareindustrien såvel som til andre krævende brancher i forhold til især hygiejne, holdbarhed og funktionalitet. Wila A/S producerer alt lige fra mindre komponenter til komplette anlæg til produktion af fx ost, mælk, slik, juice og øl. Virksomheden producerer en lang række produkter, som man selv har udviklet. Sideløbende udvikles mange nye maskiner og anlæg ud fra kunders behov og informationer.

 

Wila A/S vil være den mest kompetente og innovative virksomhed til udvikling af udstyr til levnedsmiddelindustrien. Derfor investeres i de bedste faciliteter og nyeste teknologi. De ca. 80 medarbejdere står for en omsætning i omegnen af kr. 110 mio.