Indkøber søges

Oprettet d.

Indkøber til vækstvirksomhed i Silkeborg

For Wila A/S i Silkeborg søger vi en processtærk indkøber, som med et stort personligt drive formår at drive processer lige fra forhandlinger til endelig ordreindgåelse med leverandører.

I stillingen er det afgørende, at du har god kommerciel forståelse, som du formår at benytte til at håndtere en bred række af tekniske produktkategorier.

Du tilbydes mulighed for at blive del af en spændende virksomhed, som producerer rustfri produkter til især fødevareindustrien, hvor Wila A/S leverer alt lige fra mindre komponenter til komplette højteknologiske industrianlæg til produktion af fx ost, mælk, slik, juice og øl. Virksomheden producerer en lang række produkter, som man selv har udviklet. Sideløbende udvikles mange nye maskiner og anlæg ud fra kunders behov og informationer.

 

Du vil sammen med indkøbschefen udgøre indkøbsafdelingen – og sammen skabe en professionel, effektiv og ensartet indkøbsfunktion, der kan understøtte virksomhedens videre vækstrejse. Indkøbschefen primært med strategisk fokus, og du med primær fokus på operationelt indkøb – men i et gensidigt tæt og smidigt samarbejde. Wila A/S har både via opkøb og naturlig vækst haft imponerende vækstrater igennem de seneste år. Væksten har været upåvirket i første halvdel af 2020, og den forventes at fortsætte i samme tempo i de kommende år.

Indkøbschefen er ansat først på året i nyoprettet stilling med overordnet ansvar for udvikling af indkøbsfunktionen. Det er derfor et spændende tidspunkt at komme ombord i virksomheden, og I vil sammen udgøre indkøbsafdelingen. Du får i Wila A/S totalt 80 dygtige kolleger, hvoraf de 55 arbejder i produktionen. Du vil få et tæt samarbejde med hele organisationen, ikke mindst produktionsplanlægning, lager, økonomi og konstruktionsafdeling.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Ansvarlig for det operationelle indkøb overvejende af en række tekniske produktområder
  • Identificering og udvælgelse af leverandører
  • Alt efter erfaring og kompetencer kan du sekundært få ansvar for mere strategisk indkøb af flere produktområder inkl. forhandling og implementering af leverandøraftaler
  • Derudover vil det være din rolle at supportere udviklingen af indkøbsstrategier og handleplaner indenfor specifikke områder og kategorier
  • Bidrage til yderligere professionalisering og strukturering af indkøbsfunktionen
  • Øvrige indkøbsrelaterede ad-hoc opgaver

Relevant indkøbserfaring fra produktionsvirksomhed

Du har minimum 5 års erfaring fra tilsvarende indkøbsstilling i produktionsvirksomhed, hvor dit job har båret præg af analyse, godt købmandskab, overblik og struktur. Gerne af teknisk karakter – hvorfra du har forståelse for tegninger og tekniske specifikationer. Du har på forskellige vis oparbejdet en stærk værktøjskasse inden for alle de klassiske indkøbsdiscipliner inkl. disponering, kostprisberegning, analyse af varestrømme, prisaftaler, mv.

Desuden er der følgende faglige ønsker til profilen:

  • Kommercielt fundament og solidt købmandskab
  • Forståelse for tegninger og teknik
  • Forståelse for logistikprocesser og sammenhænge i en produktionsvirksomhed
  • Behersker dansk og engelsk på et sikkert niveau i skrift og tale

Som person er du seriøs og vedholdende, men med en fleksibel og positiv attitude. Du ønsker at tage et selvstændigt ansvar, drive processer og bidrage til yderligere struktur. Da du får en bred kontraktfalde både i og udenfor organisationen prioriteres, at du er en dygtig formidler, som kan kommunikere og skabe relationer på tværs af organisationen. Ikke mindst er det afgørende, at du vil trives i en fagligt bredt funderet rolle i et mindre indkøbsteam.

Hvad Wila A/S tilbyder dig

Wila A/S tilbyder en central rolle i indkøbsafdelingen – en prioriteret funktion i Wila A/S’ ambitiøse vækstrejse i moderne faciliteter i Silkeborg. Virksomheden betragter medarbejderne som det største aktiv. Derfor tilbydes gode ordnede personaleforhold og sociale arrangementer.

Du bliver en del af en stabil arbejdsplads i vækst med kolleger med forskellige baggrunde, interesser og nationaliteter. Der er fokus på både miljø, og at man viser hensyn og respekt for hinanden.

Se nærmere HER omkring virksomhedens kultur.

Dit arbejdssted vil være i Silkeborg. Du skal i jobbet forvente 0 - 5 rejsedage om året.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke her, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns, Mads Jakobsen, mobil 41 21 13 26 eller mads.jakobsen@hartmanns.dk .

 

Vi indkalder løbende, relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.

Om Wila A/S

Wila A/S leverer rustfrie industrianlæg til fødevareindustrien såvel som til andre krævende brancher i forhold til især hygiejne, holdbarhed og funktionalitet. Wila A/S producerer alt lige fra mindre komponenter til komplette anlæg til produktion af fx ost, mælk, slik, juice og øl. Virksomheden producerer en lang række produkter, som man selv har udviklet. Sideløbende udvikles mange nye maskiner og anlæg ud fra kunders behov og informationer.

Wila A/S vil være den mest kompetente og innovative virksomhed til udvikling af udstyr til levnedsmiddelindustrien. Derfor investeres i de bedste faciliteter og nyeste teknologi. De ca. 80 medarbejdere står for en omsætning i omegnen af kr. 110 mio.