Mennesker

Stolthed, håndværksmæssig dygtighed og sund fornuft. Dette er nøgleordene for alle medarbejderne hos os - uanset om der er tale om produktion, administration eller montage. 

Mennesker, medarbejderne, har altid og vil altid være hjertet af Wila A/S. Den stolthed og det engagement, som medarbejderne udviser, sikrer vores kunder et godt produkt, der til fulde lever op til kvalitetskravene. Samtidig får kunderne en oplevelse ved at arbejde med os. Her er kompetente medarbejdere i velorganiserede og velfungerende teams - båret af lysten til at yde det bedste hver dag for vores kunder og for os selv.

I produktionen beskæftiger vi ca. 60 faglærte og fagstolte medarbejdere samt otte lærlinge. Her er smede og industriteknikere. Vi uddanner inden for begge fag. I produktionen arbejder vi i selvstyrende grupper. Alle projekter hører til én erfaren medarbejder i administrationen; selve fremstillingen står produktionen selv for. Sådan har vi arbejdet siden 1998 - og altid leveret den aftalte kvalitet til tiden.

I administrationen arbejder 14 personer med hver sit speciale. Fra første kontakt til overdragelse af det færdige projekt, holder vi styr på processen.

Vores montører er gjort af et særligt stof; udover deres høje faglighed, besidder de en ganske særlig evne til at løse problemer on-the-spot. Vi monterer i hele verden, året rundt!
 


Klik på billedet for at aktivere det