Den første periode som bestyrelsesformand i Wila A/S

Oprettet d.

Jeg traf Jette og Lars første gang i slutningen af 2013. Som ejere af Wila A/S var deres vurdering, at der var behov for at styrke ledelsen med en ekstern formand og vi fandt hurtigt ud af at kompetencer og kemi passede sammen. Wila var midt i en kraftig vækst og der var behov for at forberede virksomheden til den videre rejse.

Der er nu gået godt et års tid og der er foretaget mange ændringer internt i Wila. Den største ændring er nok, at der er en chefgruppe under indkøring som i høj grad ændrer rollerne i Wila. Som ejerledere er Lars og Jette vant til at være med i alle detaljer, men med en chefgruppe ændres specielt Lars’ rolle til en mere overordnet lederrolle. Det er en krævende omstilling, men nødvendig for at kunne bevare overblik og styring i Wila. Men det ændrer også arbejdsbetingelserne for de medarbejdere, der hidtil har været vant til at have Lars tæt på.

Jeg har selv oplevet det første år som formand for bestyrelsen i Wila som utrolig spændende. Det har været en fornøjelse at lære virksomheden at kende og jeg glæder mig hver gang til at komme i virksomheden. Jette og Lars har fuldt ud involveret mig i virksomhedens liv og har vist stor vilje til at gå nye veje, hvilket har gjort det nemt at være sparringspartner og være med til at påvirke, hvad der skal gøres.

Wila har fortsat den kraftige vækst i 2014 og samtidig fastholdt en god indtjening og en god kundekontakt, hvilket tegner godt for fremtiden. Jeg er stolt over virksomhedens præstationer og nu gælder det om at fastholde de gode takter i den fortsatte udvikling.

Niels Otto Andersen