Wila A/S bliver hovedsponsor i Silkeborg-Voel KFUM

Oprettet d.

Wila A/S bliver hovedsponsor i Silkeborg-Voel KFUM

Wila A/S har pr. 1/1 boostet sit sponsorat af Silkeborg-Voels ligadamer, således at vi nu er en af klubbens tre hovedsponsorer. Den primære synlige forskel fra tidligere er, at Wila A/S nu har stort logo på maven af ligadamernes kamp- og træningstøj.

Wila har været partner i Silkeborg-Voel i mange år, og når det partnerskab gennem årene løbende er blevet tættere og tættere, så skyldes det blandt andet, at der parterne deler et stærkt fælles værdimatch i fokusset på menneskerne bag de primære produkter – maskiner og håndboldkampe.

- Jeg kan godt lide at have med mennesker at gøre. Det er også det, der driver min virksomhed. Det kan godt være, det lyder banalt, men det er sådan, jeg har det, siger adm. direktør i Wila A/S Lars Lauridsen.

- ennem alle årene som partner i Silkeborg-Voel KFUM sat stor pris på vores samarbejde. For mig er vores partnerskab i klubben mere end blot håndbold. Igennem klubben formår vi at skabe oplevelser for vores medarbejdere, hvilket er vigtigt for mig, siger Lars Lauridsen, der blandt andet også er glad for de mange øvrige events og aktiviteter, Silkeborg-Voel står bag til gavn for hele lokalsamfundet i Silkeborgområdet.

Wila A/S mødes jævnligt til sociale arrangementer for medarbejderne, og her er Silkeborg-Voels fester, koncerter mv. i forbindelse med eksempelvis Havnefesten, Regatta, julefrokost osv. oplagte at deltage i.

- Det glæder mig, at vi som virksomhed kan være med til at skabe gode betingelser for kvindehåndbolden og klublivet i Silkeborg og samtidig give oplevelser direkte tilbage til vores medarbejdere.

Lars Lauridsen tilføjer i forbindelse med det nye hovedsponsorat, at han oprigtigt tror på, at Wila A/S sammen med Silkeborg-Voel KFUMs øvrige partnere kan være med til at hjælpe klubben det næste skridt videre mod toppen af dansk kvindehåndbold

- Vi kan godt lide at have indflydelse og være med til at styre udviklingen for byens professionelle sportsklubber. Sammen med JYSK og Alm. Brand skal vi de næste år hjælpe klubben endnu et stykke mod toppen af dansk håndbold og være med til at skabe bedre og mere professionelle forhold for menneskerne i klubben lige fra spillere, trænere, frivillige og administrative medarbejdere. Den udvikling glæder vi os til at være en endnu større del af, ligesom vi glæder os til at komme tættere på menneskerne i både Silkeborg-Voel og hos vores hovedsponsorkollegaer, siger Lars Lauridsen.

Udover partnerskabet med Silkeborg-Voel KFUM sponsorerer Wila A/S også både Bjerringbro-Silkeborg og Silkeborg IF.