Ny lagerchef trives hos Wila A/S

Oprettet d.

Ny lagerchef trives hos Wila A/S

Wila A/S har fundet sin nye lagerchef i Frank Ryge Petersen, og det har hurtigt vist sig som det helt rette match.

Frank Ryge Petersen tiltrådte den 2. januar 2019 stillingen som lagerchef med ansvar for lageret, saveafdelingen og trykrør, som samlet set består af seks medarbejdere. At det lige blev Frank, der fik jobbet, er både han og Wila A/S glade for her små tre måneder inde i samarbejdet.

- Det er et job med masser af ansvar og varierende arbejdsopgaver. Der er sjældent to dage der er ens, og jeg synes mine nye kollegaer har været gode til at tage imod mig og sætte mig ind i tingene, siger Frank Ryge.

Frank Ryge blev sidst på året 2018 peget i retning af stillingen af en bekendt, der kender Wila A/S og mente, det ville være et godt sted for Frank, der trængte til at prøve noget nyt.

- Jeg kommer faktisk fra en helt anden verden, men har erfaring med arbejde på lager. I forbindelse med min ansættelse fik jeg et rigtig positivt indtryk af arbejdspladsen og arbejdsopgaverne, og alt det har jobbet til fulde levet op til de første måneder, fortæller Frank Ryge.

De positive ord om samarbejdet går begge veje, og Wilas administrerende direktør Lars Lauridsen er også yderst tilfreds med sin nye lagerchef som lever op til bådepersonlige og faglige kvalifikationer.

- Frank passer rigtig godt ind hos os. Han har en god indstilling til arbejdet og fungerer godt socialt, og det er det vigtigste for os. Så skal vi nok lære ham alt om vores produkter og de tekniske specifikationer hen ad vejen, lyder det fra Lars Lauridsen.