Sundhedsuge hos Wila A/S

Oprettet d.

 

Søndag den 7. april er det International Sundhedsdag, og i den forbindelse har vi dedikeret uge 14 til sundhedsuge ved Wila A/S.

Hos Wila A/S ønsker vi glade og sunde medarbejdere med energi og overskud til både arbejdet og privatlivet. Vi tror på, at de to ting er tæt forbundet, og at arbejdsglæde smitter af på privatlivet, ligesom der er større grobund for en god arbejdsdag, når privatlivet er i balance. Flere undersøgelser viser, at sunde daglige rutiner øger både arbejdsglæden og overskuddet til hverdagens rutiner. 

Derfor vil vi hos Wila A/S bruge den kommende uge på at sætte fokus på at tænke sundhed ind i vores daglige rutiner både på arbejdspladsen og i fritiden.

Medarbejderne hos Wila kan i ugens løb se frem til at blive inspireret og hjulpet til en sund hverdag med:
- Sunde snacks i kantinen
- Inspirerende opskrifter på aftensmad og mellemmåltider

- Motivationskasse i kantinen med tilhørende sedler påtrykt "Det gjorde jeg for at være sund i går"

I løbet af uge 14 arbejder vi hos Wila A/S sammen om at bringe mere fysisk aktivitet ind i vores hverdag. Alle medarbejdere opfordres således til hver dag at notere på et stykke papir, hvad de gjorde for at være sund den foregående dag og smide denne i en opstillet kasse i kantinen. I kantinen kan medarbejderne desuden glæde sig over at finde sunde snacks i kaffepauserne, ligesom vi har samlet lidt opskrifter på sundere aftensmad og mellemmåltider.

Målet er at vise, hvad vi omtrent 75 medarbejdere her hos Wila hver især gør for at bringe sundhed ind i vores hverdag og samtidig inspirere hinanden til nye, sunde hverdagsrutiner.

Følg i øvrigt gerne med på vores nye Instagramprofil (wiladanmark), som blandt andet viser livet indefra her ved Wila. Det er også her vi præsenterer virksomhedens medarbejdere over de næste par måneder.

Tiltag denne uge:
Kasse i kantinen og små sedler med teksten: ”Det gjorde jeg for at være sund i går:”
- Opsummering hver dag på, hvor aktive vi tilsammen har været
Sunde opskrifter
Sunde snacks i frokoststuen