Wila får besøg af sportsfolk i produktionen

Oprettet d.

Wila får besøg af sportsfolk i produktionen

Wila A/S får tirsdag den 28. maj besøg af ni af Silkeborgs største sportsprofiler, som for en time skal dyste i, hvem der har hænderne bedst skruet på, når det handler om at skabe noget i rustfrit stål.

Wila A/S er sponsor i både Silkeborg IF, Silkeborg-Voel og BSV og ønsker med sponsoraterne at skabe værdi for både medarbejderne ved Wila og for spillerne i de tre klubber.

Derfor har Wila den 28. maj inviteret ni professionelle hånd- og fodboldspillere fra de tre Silkeborgklubber på besøg på fabrikken på Mads Clausens Vej, hvor de skal konkurrere om, hvem der kan producere en given genstand flottest i løbet af en time.

De professionelle sportsfolk får selvfølgelig Wila-arbejdstøjet på uden på deres klubtøj, mens de står ved maskinerne, og for de bekymrede læsere kan vi berolige med, at Wilas vante medarbejdere i produktionshallen også vil hjælpe, så ingen kommer galt afsted. 

Spillerne er ude i produktionen fra 13-14, hvorefter de bliver budt på en forfriskning og bliver sat godt ind i Wilas historie og opbakning af de lokale sportsklubber.

Spillere:

BSV: Michael V. Knudsen, Johan Hansen og Jacob Lassen

SIF: Ronnie Schwartz, Simon Jakobsen og Magnus Mattsson

Silkeborg-Voel: Rikke Iversen, Sofie Bæk og Lea Hansen