Industri Udvikling ser frem til et ambitiøst samarbejde

Oprettet d.

Industri Udvikling ser frem til et ambitiøst samarbejde

Den 29. maj 2019 blev det effektueret og annonceret, at Industri Udvikling har købt og overtaget 40 procent af ejerskabet i Wila. I den forbindelse sagde Industri Udviklings administrerende direktør Dan Højgaard Jensen et par ord til Wilas medarbejdere. 

 

"Industri Udvikling har været i markedet siden 1994 og har været med i rigtig mange virksomheder. Vi lever af at investere i dygtige ejerledere som Jette og Lars. Dygtige mennesker der driver selskaber rundt omkring i Danmark. Dem vil vi rigtig gerne investere i. Industri Udvikling adskiller sig fra mange andre kapitalfonde ved aldrig at overtage en bestemmende aktiepost. Vi betragter os som ligeværdige partnere sammen med de folk der har drevet en virksomhed hidtil. Vi har fokus på fire ting under overskriften at gøre dygtige virksomheder endnu bedre. Vi ønsker at supportere en forsat vækst. Større og stærkere virksomheder er sjovere at arbejde i og giver en masse muligheder både internt og eksternt. Vi kan godt lide at fokusere på at man også tjener nogle penge på den vækst man får realiseret. Vi kan godt lide at fokusere på den platform man har i virksomhederne, så man har noget der er solidt. Det kan være it-systemer og kapacitet. Og det allervigtigste er organisationerne i selskaberne. De er det bærende element i alle de selskaber vi er med i. Så vi bruger kræfter, tid og ressourcer på at styrke organisationerne i de virksomheder vi har fået lov at komme med i. Det gør vi i tæt sammenspil her hos Wila med bestyrelsen og ledergruppen. Vi ser rigtig meget frem til det, og vi glæder os. Det har været en fin proces. Vi har ikke været nede i alle kroge, men det billede vi har fået af virksomheden qua vores dialog dels med Jette og Lars men også med kunder og underleverandører, det har bare tegnet et billede af en virksomhed med en fantastisk kultur, meget høj kvalitet og leveringssikkerhed, som er noget kunderne virkelig har sat pris på. Det har givet os en rigtig god mavefornemmelse med at det her er en rigtig fin virksomhed at blive medejer af. Så vi glæder os til rejsen."

 

Det var budskabet fra Dan Højgaard Jensen, der også er indtrådt som nyt medlem i bestyrelsen. Hør hele talen i videoen herunder. 

 

Bestyrelsen i Wila består nu af: 

Formand Poul Erik Schou-Pedersen

Lars Lauridsen

Dan Højgaard Jensen

Niels Otto Andersen

Jette Wittrup (bisidder)

Sune Fraes Diernæs (bisidder)