Få fingre i helt unikt SIF-skulptur

Oprettet d.

Få fingre i helt unikt SIF-skulptur

Wila og SIF sætter unikt fanelement på auktion til fordel for Broen Silkeborg og byens udsatte børn. 

Tilbage i maj havde vi besøg af ni professionelle håndbold- og fodboldspillere fra byens ligahold, som hver især i samarbejde med en af vores dygtige lærlinge skulle designe en sportsrelateret figur i rustfrit stål. 

SIF var repræsenteret med ingen ringere end Ronnie Schwartz, Simon Jakobsen og Magnus Mattsson, som var hurtige til at komme op med idéen om at hylde holdets fans med en specialdesignet megafon. 

Siden har vores mænd haft SIF-megafonen igennem svejse- og slibeafdelingen og givet den en flot finish, så en heldig vinder om en uge kan glæde sig over både at have en absolut one of a kind SIF-genstand, som oven i købet er lavet i den bedste kvalitet og står flot resten af livet, og samtidig at støtte et fantastisk formål til glæde for nogle af byens udsatte børn.

BROEN er en velgørenhedsorganisation med lokalafdelinger i hele landet. Penge der doneres til formålet går ubeskåret til at hjælpe børn og unge med at betale kontingenter til sports- og fritidsaktiviteter samt diverse udstyr til aktiviteterne. 

Sidste år kunne Silkeborgafdelingen hjælpe hele 160 børn og unge i kommunen til en aktiv fritidsinteresse og dermed også et socialt samvær med andre børn og unge.

 

Sådan byder du på SIF-megafonen: 

A. Gå ind på dette Facebookopslag og skriv dit bud i kommentarfeltet

eller

B. Send en mail til johanne@wila.dk med dit bud

 

Auktionen slutter mandag den 16. september kl. 10. Højeste bud på dette tidspunkt vinder auktionen og kan derefter hente den signerede megafon på Wilas kontor på Mads Clausens Vej 14, Silkeborg efter aftale.