Ny direktionsassistent: Endnu en stærk ressource til Wila A/S

Oprettet d.

Ny direktionsassistent: Endnu en stærk ressource til Wila A/S

 

Ny direktionsassistent: Endnu en stærk ressource til Wila A/S

I dag den 3. august starter Wicki Helena Nielsen Cederholm i en nyoprettet stilling som direktionsassistent hos Wila A/S. En stilling hvor hun bliver sat i spil i hele organisationen.

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at Wila A/S lige nu er i gang med en rejse, som skal få organisationen til at vækste. Vækste på det internationale marked. Vækste i omsætning og indtjening. Og vækste i medarbejderstaben. Alt sammen som en del af en strategisk ambition om at sætte sig i spidsen, når det handler om at skabe løsninger i rustfrit stål til proces- fødevare- og pharmaindustrien.

 

Et af de mange tiltag for at nå i mål med ambitionerne er at ansætte Wicki som direktionsassistent. Ønsket er, at direktionsassistenten skal bakke op om andre medarbejdere i organisationen og frigive tid hos dem, så de bruger deres tid og evner mest hensigtsmæssigt – hvilket forhåbentlig kan mærkes hos Wilas kunder.  

 

–  Ledelsen ville gerne have en person, som man kan anvende på tværs af organisationen, og sætte i spil de steder, der er brug for hjælp i en periode, og her kan jeg give en hjælpende hånd med at styre projekterne i hus, fortæller Wicki.

 

Læs også: Wila A/S gearer organisationen til ambitiøs strategisk rejse

 

Udover projektledelse skal Wicki også stå for online marketing, styring af hjemmesiden og sociale medier samt agere højre hånd for CEO Ilhami Alici. Det er derfor en alsidig stilling, som Wicki glæder sig til at varetage. Ikke mindst på grund af kulturen i Wila A/S.

 

– Wila er en virksomhed, der sætter en ære i at passe på deres medarbejdere. De ser mennesket før jobbet, og den tilgang tiltaler mig meget. Jeg har desuden tidligere arbejdet med Ilhami Alici, så jeg kender ham og hans værdier rigtig godt, siger Wicki.

 

At arbejde i en branche, hvor rustfrit stål er dagligdag, er nyt for Wicki – men det er opgaverne hun skal varetage ikke.

 

– Jeg har arbejdet med online marketing igennem de sidste otte år. Både i hobbybranchen og køkkenbranchen. De sidste to år har jeg siddet som direktionsassistent hos Creativ Company i Holstebro, hvor jeg har arbejdet meget med projektledelse. Men den her branche er ny for mig, så det glæder jeg mig til at lære mere om, fortæller Wicki og tilføjer:

 

– Jeg ser virkelig frem til at møde alle mine nye kollegaer og følge Wila på tæt hold. De har haft en utrolig rejse frem til nu, og jeg glæder mig til at være en del af det næste kapitel.