Silkeborg hædrer Wila A/S

Oprettet d.

Silkeborg hædrer Wila A/S

Silkeborg hædrer Wila A/S

De fleste byer er stolte af deres virksomheder. Af byens rejse og de mange industrieventyrer, som har sat området på landkortet. SMV Silkeborg - i gamle dage kendt som Silkeborg Håndværkerforening - har udnævnt Wila A/S og vores grundlægger Lars Lauridsen til Årets Æreshåndværker. Det er vi rigtig stolte af. 

 

Hos Wila har der nemlig altid været flere bundlinjer: Økonomi og nøgletal - og ansvarlighed ift. mennesker og det samfund, som vi er en del af.

SMV Silkeborg begrunder udnævnelsen med Wilas’ rejse fra en enkelt servicebil til en international virksomhed og en af byens store arbejdspladser. Men glæden er særlig stor, da udnævnelsen lægger vægt på de værdier og det DNA, som har kendetegnet Lars Lauridsen og Wila gennem hele rejsen:

  • Opbakning til den næste generation af unge
  • Interesse og fokus på erhvervsuddannelser
  • Synlighed og investering i lokal sport, kultur og idræt
  • Fokus på det lokale samfund og udvikling

 

”Jeg er særlig glad for, at erhvervslivet i Silkeborg har set, at jeg altid har forsøgt at drive virksomheden frem med værdier som faglighed, orden og redelighed. En større anerkendelse kan jeg, medarbejderne og virksomheden ikke få” fortæller Lars Lauridsen. 

Midt i en verden med hård konkurrence, udfordringer og omskiftelige markeder er det dejligt at blive anerkendt af kollegaerne, som kalder sig selv for håndværkere.

 

Hos Wila deler vi glæden og hæderen sammen med alle vores medarbejdere.