Ny tid, nyt mantra og ny produktionsplanlægger

Oprettet d.

Ny tid, nyt mantra og ny produktionsplanlægger

Hen over sommerferien har vi oplevet et historisk højt aktivitetsniveau hos Wila. Derfor afsluttes 2020 med stor ydmyghed og taknemmelighed. I en verden, hvor de fleste holder vejret i Covid -19s restriktioner og økonomiske konsekvenser, er Wilas absolut vigtigste fokus til stadighed at optimere leveringssikkerhed, kort gennemløbstid og god kvalitet.

 

En tid med økonomiske udfordringer, kræver en større sikkerhed for alle.  Og når Wilas mantra netop er at levere høj leveringssikkerhed, korte gennemløbstider og ensartet god kvalitet, bliver man nødt til at sikre sig et overblik der er skarpt. Med det i mente, er det med stor glæde, at vi byder velkommen til Annette Sveigaard som produktionsplanlægger for Wila. Stillingen er nyoprettet, og tilpasset Wilas kunders aktuelle behov.
 

”Den nye stilling som produktionsplanlægger, skal styrke Wilas samlede overblik, og medføre en styrket transparens og styring i de interne planlægninger på tværs af afdelinger. Ordrehandlerne er en fast bestanddel af Wilas stab, og altafgørende for at sikre hurtige reaktioner på indkommende ordrer og produktionsruter. På den måde sparer vi kunderne for besvær, fordyrende ventetid, forsinkelser og produktionsstop.” udtaler CEO Ilhami Alici.

 

En del af rejsen og et menneskeligt perspektiv

Men hvad kan Wila tilbyde sine medarbejdere, og hvilket ry har vi? Både som en introduktion til Annette, men også for lige at tage temperaturen på omverdenen, har vi spurgt Annette, hvorfor hun har søgt hos Wila. Begrundelsen er todelt. ”Jeg søgte Wila, for at blive en del af den kæmpe vækst-rejse som Wila er på, som omfatter en Lean rejse og fremtidig ny ERP-implementering. Hos Wila er der ikke kun fokus på maskiner men også på mennesker og sunde værdier.”  

Annette har også søgt med håbet om at kunne udforske, reflektere, og komme med nye perspektiver til sit fag felt.  ”Jeg brænder for planlægning og koordinering, og vil gerne være med til at skabe struktur i processer, således der sikres høj leverings sikkerhed.” udtaler hun.

 

Tid til ideer der skaber bedre flow

Med et højt ambitionsniveau fra Wilas side, er det kun glædeligt at der er gejst og engagement at hente. Derfor er det også en fornøjelse at høre, at Annette vil bringe sin uddannelse indenfor projekt- og forandringsledelse i spil i den nyoprettede stilling. Hun vil varetage jobbet med ”et særligt fokus på at identificere og synliggøre potentielle effektiviseringstiltag og flaskehalse i hele værdikæden, fra ordre modtagelse, til produktet står klar til kunden.”
 

Hos Wila, tror vi på, at det hele hænger sammen. Samspillet mellem kollegaerne, nyskabelse og innovation er altafgørende for, om Wila kommer til at rykke endnu længere de kommende år.

Vi tror på at vores evne til at tænke stort, og i nye ideer bliver skærpet, når vi får så detaljeret et overblik som muligt over den bevægelse, og det mønster vores produkts udvikling følger fra ordre til afsendelse.


Det er vigtigt, at vi ser alle små enheder og hvert et menneske, der er med til at løfte kvalitet, hastighed og leveringssikkerhed hos Wila. Derfor håber vi, at vi med vores nøglemedarbejdere kan drive det endnu længere, tænke nyt. Ikke blot for at styrke kundernes garanti for leveringssikkerhed og kvalitet, men også for at få et større overblik over afdelingernes vilkår, behov og indbyrdes samarbejde. Annette
Sveigaards stilling som Produktionsplanlægger er første skridt, i en udvikling vi ikke kan vente med at tage fat på.


Tilbage er kun at sætte sejlet, og byde velkommen ombord!