Vi ruster op, holder fast og gør klar til en større verden

Oprettet d.

Vi ruster op, holder fast og gør klar til en større verden

Nogle gange ér det viljen der driver værket. Her på falderebet kigger Wila tilbage med stolthed på et år, der er blevet overkommet med stædighed, opfindsomhed og dedikerede medarbejdere. 

 

Et år kan føles som flere. Vi tør godt skrive, at vi tror tiden er gået på en anden måde i 2020 for næsten alle mennesker. Måske langsomt og drænende – eller ufatteligt hurtigt. Det er helt sikkert, at 2020 har smidt mange af hesten. Verden er blevet omstruktureret og forandret. 

Nu, i mere eller mindre fyldte julestuer, ser Wila tilbage på et travlt og lærerigt år. 

– Trods tumult og usikkerhed på markedet har vi blandt andet brugt 2020 på at fokusere på vores kernekompetencer og på at fastholde vores høje leveringssikkerhed. Derudover har vi rustet os til en forestående udvidet rejse, hvor vi øger vores aktiviteter i Europa og sigter efter fjernmarkedet, fortæller CCO Steen Nordmark. 

 

Trods restriktioner og et bølgende marked, har Wila sigtet efter at holde sig til de oprindelige visioner.

– Da COVID-19 restriktionerne ramte, besluttede vi os at holde visionen fast. I det store perspektiv fortsatte vi vores markedsresearch og fik gearet produktionen blandt andet ved implementering af LEAN-effektiviseringen, som på sigt vil resultere i en øget produktionseffektivitet. Med den forsigtighed der tidligere var på markedet under COVID-19, blev det en overraskelse for os, at det hen over sommeren begyndte at gå virkeligt stærkt. Her viste alle vores tiltag sig som en rigtig god investering. Vi løber stadig stærkt i dag, siger Steen Nordmark. 

 

Skal du med ombord på Wilas næste rejse? 

Netop fart og udvidelse er en af de ting, som Wila indstiller sig på i det nye år. 

– Selvom det har været et turbulent 2020, tror vi på, at der er meget at glæde sig til i 2021. Vi vil fortsætte vores LEAN-effektivisering og skalere op og implementere vores go-to-market strategi Det er med stor ydmyghed og taknemmelighed, at vi kigger tilbage på 2020. Vi var aldrig nået hertil uden stærke samarbejdspartnere og et hårdtarbejdende team. I 2020 har vi lært, at modet og viljen nogle gange driver værket. 
At det større perspektiv vinder til sidst.